IC4 - en udstilling på
Galleri Bredgade 22 i København
 

Når man kører op igennem Jylland ser man dem: IC4-togene! De står der i Århus, Randers og Aalborg i massevis ved værkstederne og venter på bedre tider – eller på at en graffitimaler kommer forbi og markerer sig, som en understregning af skandalens omfang…

Udstillingen ”IC4” er inspireret af IC4–historien, men den viser også udtryk omkring Graffiti, By-landskab, Nedslidning, Generationer, Dynamik, Kommunikation og meget mere. Måske er udstillingen i virkeligheden et udtryk for kunstnerens oplevelse af at flytte til en by efter at have levet det meste af sit liv i et landsbysamfund.

Vi er vant til at se naturens skønhed og forfald gengivet i kunst, i udtryk som forblæste træer og udgået bevoksning. Men også byens natur og dens slitage er genkendelig i nutidens sprog - i form af graffiti, reklamer, opråb og farveholdninger.

Udstillingens billeder er derfor alle inspireret af den dynamik og nedslidning der opstår mellem mennesker, byens facader og naturen. De fleste billeder er store, op til 75 x 100 cm, og de er malet i en traditionel akvarelteknik.

 

               

 


hjem